Informatie over de groepsverzekering van 'De Europeesche'

Waarom een groepsannuleringsverzekering afsluiten?

Het kan zijn dat uw plannen in het 'water' kunnen vallen. Bijvoorbeeld door ziekte van een naast familielid of van uzelf. Een annulering betekent doorgaans dubbel pech: niet alleen uw groepsuitje gaat niet door, ook krijgt u nog de rekening gepresenteerd voor annuleringskosten, vaak een groot gedeelte van de reissom. Om deze kosten te vermijden, kunt u een annuleringsverzekering afsluiten.


Ik heb al een individuele reisverzekering!

Veel mensen die een groepsreis geboekt hebben, hebben al een individuele (doorlopende) reisverzekering en denken daarom dat een groepsreisverzekering niet nodig is. Deze gedachten gang is echter niet juist. De individuele reisverzekering keert alleen uit als de verzekerde iets overkomt. De rest van de groep is dus niet gedekt.Hoeveel bedraagt de premie voor een groepsannuleringsverzekering?

De premie voor onze groepsannuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de reissom exclusief poliskosten en de wettelijke assurantiebelasting. De assurantiebelasting bedraagt momenteel 21%. Onze beheersysteem rekent automatisch de premie uit voor de eventueel af te sluiten groepsannuleringsverzekering.Hoe moet ik een groepsannuleringsverzekering afsluiten?

U klikt in de menubalk op Login, hierna komt u in Het Leukste Beheer. U kunt hier inloggen met uw e-mailadres en boekingsnummer. De gegevens van de boeker zijn al automatisch voor u ingevuld. U hoeft alleen nog maar de namen in te vullen van de mensen die meegaan met het groepsuitje. Het team van Het Leukste Groepsuitje regelt verder alles met De Europeesche Verzekeringen.

Als u ingelogd bent kunt u ook het nachtregister invullen, zodat u dat niet hoeft te doen bij de accommodatie.Gastheerschap begint Online!

Zoeken op provincie

Luxe Accommodaties

Bekijk Accommodaties

Bijzondere Accommodaties

Bekijk Accommodaties

Zorg Accommodaties

Bekijk Accommodaties

Voor familiegroepen

Bekijk Accommodaties

Voor voetbalteams & studenten

Bekijk Accommodaties

Voor rustige vriendengroepen

Bekijk Accommodaties