Recron groepsaccommodaties

Recron groepsaccommodaties bij Het Leukste Groepsuitje kunnen ook marketing bedrijven via Elke Plek het marketing initiatief van Recron en Recreatie Nederland BV.RECRON houdt zich niet meer bezig met marketing. Er zijn nu 2 initiatieven die verder gaan Het Leukste Groepsuitje en Elke Plek.Recron lid Jan Entjes is initiatiefnemer van Het Leukste Groepsuitje. Jan ten Hoor (ex RECRON) en Jeroen Wilhelm (EX FUNDA) zijn de initiatiefnemers van Elke Plek.Om uw bedrijf boekbaar te maken via Elke Plek heeft u resererveringssoftware nodig.


Citaat e-mail Jeroen Wilhelm aan de bedrijfsgroep groepsaccommodaties RECRON:

  • Elke Plek wil graag samenwerken met RECRONIZER (en vice versa) en koppelen met Elke Plek zodat de gebruikers zelf kiezen om hun aanbod te plaatsen op elkeplek.nl
  • Elke Plek zal RECRONIZER dan uitdragen als partner van Elke Plek. Let wel: Elke Plek heeft geen exclusiviteit. Wij moeten de gehele markt kunnen bedienen, dus koppelen we ook met andere software.
  • De site www.hetleukstegroepsuitje.nl kan prima bestaan naast een site zoals Elke Plek. Beide sites dienen hetzelfde doel: boekingen voor de ondernemers, maar hebben daarbij een eigen marketingstrategie/bedrijfsvoering. Het is aan de ondernemer om te bepalen waar hij wil staan.

Kortom, alleen door samenwerking komen we verder. Dus we gaan niet in de markt staan als concurrenten maar juist als partijen die elkaar aanvullen.